Open sollicatie

Jouw droomfunctie

Vertel ons waar jij in uitblinkt en waarom wij dat nodig hebben. En als wij ons hier ook helemaal in kunnen vinden, dan kan het zo maar zijn dat je binnenkort werkt vanaf de 10e verdieping van het Coengebouw. 

Heb je vragen?

Neem contact op met Sanne Verlaat. Zij helpt je graag verder met al je vragen!

De werkplek

Onze organisatie bestaat uit een hecht team van 20 à 25 collega’s, een mooie mix van gedreven professionals die bij het hele bedrijf betrokken zijn. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is open, direct en betrokken.

Tijdens onze maandmeeting en aansluitende borrel bespreken we wat we bereikt hebben en vooral wat er beter kan. Ook buiten werktijd zijn we actief, zo organiseren we geregeld uitjes, meet-ups en hackathons.

Het kantoor

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Coengebouw: een praktische locatie vlakbij Station Sloterdijk in Amsterdam. We zijn dus gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; in een kwartiertje loop je vanaf Station Sloterdijk naar ons kantoor. Met uitzicht op de A10 zijn we ook met de auto prima bereikbaar.

Je droombaan in 5 stappen

Review

We hebben je CV ontvangen en bekijken deze aandachtig om te zien of er een match is.

Eerste contact

Als er een match is plannen we het eerste gesprek in of ontvang je feedback over waarom we geen match zien.

Gesprek

We zoomen in op jouw ervaring en je krijgt de ruimte voor vragen over de job of TIG en haar labels.

Opdracht

We zien graag wat jij in huis hebt. Daarom vragen we je om een case te maken. En bespreken dit met een teamlid.

Aanbod

Kan het avontuur al beginnen? Als we allebei happy zijn, dan verwelkomen we je graag in ons team! 

Solliciteer hier!

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
“Bij TIG ben ik als Office Manager verantwoordelijk voor zaken als het ontvangen van bezoekt, plaatsen van bestellingen en verschillende projecten. In het kort; zorgen dat alles op kantoor verzorgd is, daarnaast verwerk ik de gehele administratie. Naast het gezellige team maakt juist deze combinatie mijn baan zo leuk, geen dag is hetzelfde!”
Office Manager & Finance
Marloes Kamminga
"Het werk bij TIG is heel divers, je hebt veel vrijheden, je ownt je eigen projecten en initiatieven worden omarmd. Ik word elke dag gestimuleerd door een combinatie van uitdagingen en de warme werkomgeving."
New Business Developer
Imre scheffers

Impact maken bij klanten zoals

Hoe is werken bij TIG?