Front-end Development: Afstudeerstage

Wat ga je doen?

Als afstudeerstagiair bij TIG zul je onder begeleiding van onze ervaren development collega’s een waardevolle stageopdracht gaan uitvoeren. Waardevol, want wat je bij ons ontwikkelt, wordt écht gebruikt binnen TIG!

We geven je de vrijheid om een geschikte stageopdracht te formuleren en helpen je ook bij het opstellen van je stagevoorstel. Dankzij de hulp van een persoonlijke buddy zul je leren hoe je nette code schrijft en hoe je creatieve oplossingen kunt vinden. Dankzij een stageopdracht bij TIG zul je dus in een korte tijd een hoop leren wat je direct in de praktijk (en misschien wel bij ons) kunt toepassen!

Een greep uit eerdere opdrachten:

  • In 2021 is een PWA (progressive web app) gebouwd die de data uit Magento haalde via GraphQL. Het visualiseren van een 365 kalender was een andere opdracht. Geen makkelijke klus, aangezien de kalender een touchscreen moest bevatten en dagelijks de progress van een doel moest tonen.
  • Bij een andere opdracht werd een testomgeving voor platforms ontwikkelt met behulp van Docker en ENV, zodat extensies beter getest konden worden.
  • In 2020 is onderzoek gedaan naar PWA en Magento, waarbij een checkout is gemaakt als proof-of-concept.


Maar natuurlijk kan er veel meer, zoals het bedenken van een Piratebox die gekraakt moet worden.

Er is eigenlijk geen idee te gek. Heb je bijvoorbeeld interesse in AI, IoT, security of software i.c.m. hardware? Laat het ons weten!

Wij bieden

💰. Geld, een stagevergoeding van €350
🦸‍♂️. Persoonlijke begeleiding. Uiteraard van onze top developers (en CTO!)
👨‍💻. Vrijheid voor eigen initiatieven. Jouw mening telt net zoveel als dat van je collega’s
💼. De mogelijkheid om in dienst te komen na je afstuderen
💻. Een snelle laptop van de zaak

Heb je iets nodig om je stage nog beter te doen of om jezelf verder te ontwikkelen? Geef het aan, bij ons is er veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

Heb je vragen?

Neem contact op met Sanne Verlaat. Zij helpt je graag verder met al je vragen!

Wat je meebrengt

Jij bent een leergierige student, die zich graag ontwikkelt op IT gebied. Je bent vanuit jezelf geïnteresseerd in de werking van systemen en tech. Je hebt ervaring met programmeren en doet dit graag. Verder:

  • Je bent student zit en in de afstudeerfase van je HBO/WO studie (wij hebben geen ruimte voor een meewerkstage, sorry!)

  • Je volgt een IT opleiding, zoals CMD of Software Development

  • Ervaring met HTML, CSS & JavaScript, 


Klaar voor next level programmeerskills!

Bonuspunten

  • Kennis van React, Angular of VueJS
  • Bekend met PWA, GIT, NodeJS, RequireJS of JIRA
  • Affiniteit met e-commerce

De werkplek

Onze organisatie bestaat uit een hecht team van 20 à 25 collega’s, een mooie mix van gedreven professionals die bij het hele bedrijf betrokken zijn. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is open, direct en betrokken.

Tijdens onze maandmeeting en aansluitende borrel bespreken we wat we bereikt hebben en vooral wat er beter kan. Ook buiten werktijd zijn we actief, zo organiseren we geregeld uitjes, meet-ups en hackathons.

Het kantoor

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Coengebouw: een praktische locatie vlakbij Station Sloterdijk in Amsterdam. We zijn dus gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; in een kwartiertje loop je vanaf Station Sloterdijk naar ons kantoor. Met uitzicht op de A10 zijn we ook met de auto prima bereikbaar.

Je droombaan in 5 stappen

Review

We hebben je CV ontvangen en bekijken deze aandachtig om te zien of er een match is.

Eerste contact

Als er een match is plannen we het eerste gesprek in of ontvang je feedback over waarom we geen match zien.

Gesprek

We zoomen in op jouw ervaring en je krijgt de ruimte voor vragen over de job of TIG en haar labels.

Opdracht

We zien graag wat jij in huis hebt. Daarom vragen we je om een case te maken. En bespreken dit met een teamlid.

Aanbod

Kan het avontuur al beginnen? Als we allebei happy zijn, dan verwelkomen we je graag in ons team! 

Solliciteer hier!

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
"Je wordt, als stagiair, bij TIG met open armen ontvangen. De sfeer op de werkvloer is heel fijn en op kantoor is het altijd gezellig. Kortom, een super leuke stage plek dus!"
Stagiair Development
Jesse Antonissen
"Ik werk al heel wat jaren bij TIG, zo'n 7 jaar al ruim. In 2015 begonnen als stagiair en nog steeds goed op mijn plek. Aan alle projecten heb ik dus inmiddels ook wel gewerkt maar het leukste vind ik toch wel de lego nights, de hackathons met pizza en de puzzelbal tijdens de lunch."
Back-end developer
Mickey Beijer

Impact maken bij klanten zoals

Hoe is werken bij TIG?