Waarom werken bij TIG?

(Of onze zusterbedrijven)

KersTIG still_1.36.1

Elke dag de kans om impact te maken

Wil jij met jouw skills een impact maken? Dan ben je bij TIG aan het juiste adres. Onze teams werken aan innovatieve oplossingen voor de problemen van morgen. Je gaat aan de slag voor klanten zoals Shell, Coolblue en PostNL. Samen met jouw team maak je elke dag het verschil door de kwaliteit waar we voor staan te waarborgen. Spot jij als eerste een verbetering in de code of een manier waarop onze klanten meer kunnen verkopen? Dan krijg je bij TIG alle vrijheid om dit in werking te zetten, hoe tof is dat?

Een fanatiek & gemotiveerd team

Werken bij TIG, is werken bij het leukste e-commercebureau van Nederland. Ons team geeft elke dag 100% om onze klanten binnen (B2B) e-commerce een stap vooruit te helpen. Binnen onze platte organisatie kun je snel schakelen met leden van zowel je eigen als andere teams. We zijn niet bang om elkaar te challengen als het gaat om complexe zaken. Iedereen staat voor je klaar en helpt je graag. Ook na werk organiseren we regelmatig borrels, game nights, hackathons en teamuitjes om zo onze successen te vieren en kennis te delen.

Elke dag divers en uitdagend werk

Geen dag is hetzelfde bij TIG. Tussen het werk voor de klanten van TIG en de diverse labels, ligt er genoeg werk voor een afwisselende werkweek. Door de vrijheid die je binnen TIG en haar labels hebt om je eigen initiatieven en projecten op te zetten, maak je jouw werkweek zo divers als je zelf wilt. Ideeën over onze diensten, producten of labels worden zeker gewaardeerd en we zetten deze graag samen met jou om in actie. Success behaald? Dat vieren we natuurlijk met het hele bedrijf!

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke doelen en ambities zijn voor ons net zo belangrijk als de doelstellingen van de organisatie. Wat zijn je doelen? Hoe wil je deze wil je bereiken en waar kunnen we bij helpen? Met een personal development plan zetten we deze doelstellingen om in actie en ondersteunen we je waar mogelijk. Een nieuwe code taal leren of leren hoe je op strategisch niveau kunt bijdragen? Geen probleem! Je krijgt bij TIG de ruimte om te groeien binnen je werkveld en nieuwe skills op te pikken.

"Wat ik zo fijn vind aan het werken bij TIG als UX designer, is dat ik hier echt het gevoel heb dat ik impact maak. Vooral als m'n ideeën en designs geïmplementeerd zijn!"
UX/UI Designer
Richard Mei
"Bij TIG krijg je veel vrijheid. Als je hier goed mee om kunt gaan, kun je snel mooie stappen maken. Als growthhacker betekent dit dat geen idee te gek is. Creativiteit en ondernemerschap worden hierin beloond!"
Growth Hacker & Innovation
Mitchell Hélant Muller
Staand werken-1

Hebben we je interesse gewekt?

Bekijk dan snel onze vacatures en misschien we zien elkaar binnenkort!